Vianočné darčeky pre SUPera

Vianoce sa nezadržateľne blížia a hoci vonku nie je práve najvhodnejšie počasie na paddleboardovanie, každého milovníka pádlovania isto potešia praktické darčeky, s ktorými si ďalšiu sezónu na paddleboarde naplno užije. Preto, ak nevieš čo svojmu SUPerovi venovať pod stromček, ponúkame ti pár tipov na skvelé vianočné darčeky, s ktorými nič nepokazíš.

 paddleboard-aqua-marina-race-14

Vyladené doplnky na paddleboard

Správnym doplnkom sa poteší každý paddleboardista. Sú nielen praktickým darčekom, ale zároveň SUPerovi dodajú štýl na vode. Nie jeden plavák zachránil pádlo na paddleboard pred potopením, najmä ak sa naplní vodou. Vodeodolný vak ochráni všetky veci, ktoré pri paddleboardovaní SUPer potrebuje. Či už je to fľaša s vodou, alebo lykrové tričko, nemusí sa báť pri pádlovaní o ich potopenie. A keďže ani pri jazde na paddleboarde nechce SUPer stratiť kontakt so svetom, vodotesný obal ochráni mobil pred vlhkosťou i prachom, bez toho aby ho musel z obalu vytiahnuť. Ak chceš potešiť svojho frajera, kúp mu balík SUPer doplnkov na paddleboard pre chalanov s čiernym plavákom na pádlo, modrým vodeodolným vakom a modro-čiernym obalom na mobil. SUPer frajerka sa isto poteší ružovému balíku SUPer doplnkov na SUP pre baby, ktorý doladí so svojim paddleboardom.
balik-doplnkov-na-paddleboard

SUPer kajakár

Pokiaľ má SUPerov paddleboard očká na pripevnenie sedačky, pomôž mu zmeniť paddleboard na kajak. Pripevnenie kajakovej sedačky nezaberá dlho a pádlovanie v sede tak obzvláštni zážitok z paddleboardovania. Sedačka v balíku Kajakový set Aqua Marina je univerzálny model, ktorý bez problémov zbalí do batohu od paddleboardu. Štvordielne kajakové pádlo je ľahko zložiteľné a bez problémov ovládateľné pre začínajúceho paddleboardistu. Ak hľadáš darček pre SUPera, ktorým by získal nový rozmer z paddleboardu, toto combo je tou správnou voľbou. 

Elektrická pumpa na SUP a Power Banka

Snáď každého, kto vlastní paddleboard, poteší ako vianočný darček elektrická pumpa. S elektrickou pumpou na paddleboard je tento šport o dosť pohodlnejší, jednak sa rýchlejšie dostane SUPer s paddleboardom na vodu, ale hlavne šetrí sily na pádlovanie. Elektrická pumpa je skvelým riešením aj ako darček pre rodinu, kde vlastnia viacero paddleboardov a fúka len hlava rodiny. Teraz za super cenu môžeš kúpiť skvelý set s elektrickou pumpou Star7 a Powerbankou, ktorá sa hodí na všetky miesta, kam sa autom SUPer nedostane k vode.

elektricka-pumpa-star-7-power-bank-SUP

Neonmars Tip - Využi náš vianočný darček pre teba - dopravu zdarma na elektrické pumpy na nafukovacie paddleboardy a poteš seba alebo svojich blízkych.

Karbónové pádlo s obalom 

Dobré pádlo na paddleboard je základom úspechu každej jazdy na SUPe. Preto nie je nič jednoduchšie ako darovať SUPerovi na Vianoce kvalitné pádlo. Výhodou karbónového pádla je, že je neuveriteľne ľahké a zároveň veľmi tvrdé, preto je vhodný na dlhé trasy a športovú jazdu. Takže ak poznáš ambiciozného paddleboardistu a chceš ho obdarovať darčekom, ktorým sa zaručene poteší, karbónové pádlo je to pravé. Neváhaj a využi akciu na karbónové pádlo na paddlebord JP Australia Carbon a okrem kvalitného pádla za super cenu, získaš aj praktický obal na list pádla zadarmo. 

Neoprén na paddleboard

Kvalitný neoprén dokáže predĺžiť sezónu na paddleboarde dvojnásobne. Preto, ak sa tvojej polovičke s paddle boardom na konci letnej sezóny lúčilo ťažko, vieš, že neoprén je tou správnou voľbou ako ho potešiť. Na našom e-shope Neonmars.sk nájdeš kvalitné neoprény na paddleboard pre mužov i nežné polovičky od svetových značiek Prolimit, Picture a Neilpryde za vianočné ceny. Pri kúpe neoprénu do Vianoc dostaneš ako darček od nás lykrové tričko Aqua Marina zdarma.

damsky-kratky-neopren-picture

Neonmars Tip - Ak potrebuješ poradiť s výberom vhodného neoprénu na paddleboard, odporúčame ti článok na našom blogu, kde nájdeš kompletný návod Ako si vybrať neoprén. 

Paddleboard 

Či už chceš prekvapiť SUPera, ktorý už paddleboard má, alebo začínajúceho nadšenca, nová doska pod vianočným stromčekom je tým najkrajším darčekom. V ponuke na našom e-shope nájdeš ten správny model paddleboardu pre každého za skvelé ceny či vo výhodných setoch.  

SUP/Kajak pre začiatočníkov a rodiny

Ak hľadáš univerzálny paddlebord pre začiatočníka či chceš prekvapiť svoju rodinu a kúpiť SUP pre všetkých, máme pre teba výhodný set paddleboardu Hydro Force Oceana v plnej výbave za super cenu. Získaš tak nielen super dosku, kajakovú výbavu a doplnky ako vodeodolný vak, plavák či obal na telefón, ale aj elektrickú pumpu, s ktorou bez problémov paddleboard nafúka každý.

paddleboard-hydroforce-oceana-set

Rýchly paddleboard pre športovca

Spomínal tvoj SUPer, že jeho doska je mu pomalá? Pre športovcov máme prichystaný model Naish Maliko Carbon Light 14'0"x 27"’. Tento SUP je tým správnym vianočným darčekom pre každého, kto miluje rýchlosť a má ambíciu byť tým najväčším frajerom na vode. Teraz tento nadupaný model získaš so štýlovým a hrejivým pončom Prolimit zadarmo

Dámsky SUP

Správna baba potrebuje správny SUP. Ak chceš svoju frajerku potešiť paddleboardom, ktorý má nielen super jazdné vlastnosti, ale aj super na vode vyzerá, pripravili sme pre teba paddlebord za bezkonkurenčnú cenu Wattsup Jelly 9’6 so všetkým, čo na vode bude každá baba potrebovať.  

Doska pre náročných

Ani najnáročnejší paddleboardisti nemusia tieto Vianoce odísť naprázdno. Špičkové nafukovacie paddleboardy od svetovej značky JP Australia teraz môžete získať s elektrickou pumpou STAR 6 zadarmo. Každý model paddleboardu je vyrobený tou najmodernejšou technológiou a sú navrhnuté do posledného detailu tak, aby mali čo najlepšie jazdné vlastnosti na vode. Vďaka našej širokej ponuke nebude problém nájsť ten správny pre každého, či už ambiciozného začiatočníka, rodinu s deťmi, štýlovu babu či profi jazdca. 

 

Nenomars Tip - Ak máš problém s výberom prečítaj si článok v Info zóne Vyberáme paddleboard, kde nájdeš dôležité tipy ako sa v paddleboardoch orientovať. Keď si nebudeš niečím istý, pokojne nám napíš a my ti radi poradíme.

Balančná doska 

Aby paddleboardista nevyšiel z cviku mimo sezóny daruj mu na Vianoce balančnú dosku. S touto univerzálnou tréningovou pomôckou si SUPer precvičí nielen stabilitu a koordináciu, ale aj spevní svaly a skoncetruje myseľ. Keď sa v lete postaví na dosku, s rovnováhou  nebude mať žiadny problém. Navyše, vďaka svojej všestrannosti nezáleží aký vyznávač športu sa na ňu postaví. Zábavu si na nej užijú okrem paddleboardistov aj surferi, wakeboardisti, skateri či snowboardisti. Balančnú dosku teraz môžeš kúpiť za vianočné ceny na našom e-shope so zľavou až 40%.

 balancna-doska-ursa

Nezabudni, že bezplatná výmena tovaru je teraz predĺžená až do 15. 1. 2023, takže nemusíš váhať nad kúpou a objednávaj. Ak objednáš tovar skladom do 21. 12. 2022 tovar doručíme do Vianoc.  

Sleduj nás na instagrame a facebooku, označuj # neonmars a zdieľaj radosť z darčekov.