Záchranný systém Restube - VOĽNÝ A V BEZPEČÍ

Miluješ vodné športy a tráviš veľa času na vode? Iste vieš, že bezpečnosť je veľmi dôležitá. Ak si však plážový frajer, či sexy čajka, hrdo ukazuješ tehličky na bruchu, môže sa stať, že tú záchrannú vestu si akože “zabudneš” dať. Práve preto existuje nafukovací záchranný systém Restube, ktorý ti môže poskytnúť bezpečie a slobodu pohybu na vode. V tomto článku sa pozrieme na výhody tohto záchranného systému a pre koho je vhodný. Popíšeme tiež, ako systém Restube funguje a aké sú rozdiely medzi jeho základnými modelmi.

blog-zachranny-system-restube (3)

Výhody nafukovacieho systému Restube

Najväčšou výhodou nafukovacieho záchranného systému Restube je jeho minimalistický dizajn, ktorý ti dodá voľnosť a pohodlie. Jeho ľahká a kompaktná konštrukcia ťa viac nebude obmedzovať pri akomkoľvek pohybe ani pri ktoromkoľvek vodnom športe.

  1. Zvyšuje bezpečnosť vodných aktivít: Restube poskytuje plávajúci bod, ktorý môže zachrániť životy v prípade, že sa človek dostane do ťažkostí vo vode.
  2. Jednoduché použitie: Restube je ľahký, kompaktný a jednoduchý na použitie. Stačí ho nafukovať pomocou ventilu a zapnúť pomocou suchého zipsu.
  3. Prispôsobivý rôznym vodným aktivitám: Restube je vhodný pre rôzne vodné aktivity, ako sú plávanie, vodné športy alebo plachtenie. Môže sa nosiť aj pri paddleboardingu, surfovaní, windsurfingu, kiteboardingu, foilingu, jazdu na skútri, či inom.
  4. Zlepšuje výkon pri plávaní: Restube môže byť použitý ako nástroj na tréning plávania. Keďže poskytuje podporu v ťažších vodných podmienkach, pomáha zlepšovať výkon a vytrvalosť.
  5. Environmentálne udržateľný: Restube používa recyklovateľný materiál na výrobu svojich výrobkov a prispieva k ochrane životného prostredia.

Bez ohľadu na to, či sa jedná o malé jazero alebo oceán, malý a pritom robustný Restube systém, ktorý máš vždy poruke, môže byť kľúčom k zabezpečeniu toho, aby tvoj zážitok na vode zostal bezpečný.

blog-zachranny-system-restube (8)

Pre koho je určený?

Záchranný systém Restube je vhodný pre každého, kto trávi čas na vode. Tento systém je špeciálne navrhnutý pre športovcov, ktorí chcú zvýšiť svoju bezpečnosť, a to bez obmedzenia svojho pohybu. Ak si vášnivý paddleboardista, kiter, surfista, či kajakár, systém Restube je pre teba tým správnym riešením. Minimalistickému produktu, ktorý prináša obrovskú slobodu, veria aj jachtárí a rybári. Neboj, nikto sa ti nebude smiať, že sa bojíš vody. Aj rekreační plavci alebo šnorchlisti určite ocenia dodatočný bezpečnostný prvok, najmä ak si nie sú tak sebaistí vo vode. Si starostlivý rodič, no tvoj teenager nechce nosiť objemnú krikľavú vestu? Zaobstaraj mu systém Restube, pár krát si to vyskúšajte na suchu a pošli ho do vody bez strachu. Existujú rôzne modely systému Restube, ktoré sa líšia v malých detailoch a sú tak optimálne prispôsobené pre každú potrebu.

blog-zachranny-system-restube (13)

Ako funguje?

Systém Restube je jednoduchý na použitie a jeho bezpečné ovládanie zvládne naozaj každý. Systém pozostáva z nastaviteľného pásu, ktorý si pripevníš o telo ako opasok. Na páse sa nachádza malé vrecko, v ktorom je celý zázrak schovaný. Systém Restube nezaberá viac ako tvoj smartfón a nie je ťažší ako 200 gramov. Vo vnútri vrecka sa nachádza náplň a nafukovací pás, či bójka. V prípade nebezpečenstva jednoducho zatiahneš za spúšť, šnúrku trčiacu z vrecka, a náplň s CO2 rýchlo naplní nafukovačku. Restube potom poskytne dostatočnú podporu na vode a pomôže ti udržať sa na hladine. Upútaj pozornosť zamávaním žiarivou bójkou a čakaj na pomoc. Na ďalší krát len vymeníš bombičku a opäť s pocitom bezpečia môžeš zažívať nové dobrodružstvá. Že nemáš novú bombičku po ruke? Nevadí. Zbaľ si bójku naspäť do vrecka a v prípade potreby ju dokážeš nafúkať aj ústami. 

12067120-002

Modely záchranných systémov Restube

Ako sme už písali vyššie, Restube ponúka niekoľko modelov s rôznymi funkciami, ktoré sú prispôsobené rôznym potrebám a požiadavkám. Či už si rekreačný plavec, alebo vášnivý surfista vo vlnách, so systémom Restube budeš vždy v bezpečí.

blog-zachranny-system-restube (6)

Restube Beach je určený pre rekreačné plávanie a vodné aktivity v blízkosti pobrežia. Poskytuje základné bezpečnostné funkcie, ako je plávajúci bod a reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Je ideálny pre začiatočníkov a deti.

Restube Active je vhodný pre športové a vodné aktivity, ako sú plachtenie, paddleboarding alebo podobné vodné športy. Ponúka väčšiu podporu a pohodlie pri pohybe vo vode a je vybavený ďalšími funkciami, ako sú väčšie vrecko a dvojitá spojka pre rýchlejšie nafukovanie.

blog-zachranny-system-restube (9)

Restube Extreme je model určený pre extrémne vodné aktivity, ako sú vodné skoky, rafting alebo kiteboarding. Poskytuje maximálnu bezpečnosť a pohodlie na vode a je vybavený ďalšími funkciami, ako sú vyšší výtlak, dvojitý nafukovací ventil pre rýchlejšie nafukovanie a odnímateľný pás, vďaka čomu si model Extreme rovno pripneš na trapéz. Extra odolný materiál a dlahový uzatvárací systém robia z neho správnneho parťaka aj na otvorenú vodu.

Restube PFD je navrhnutý tak, aby splnil prísne normy pre ochrannú vestu pre vodné aktivity. Stáva sa tak z neho najmenšia a najľahšia CE certifikovaná plavecká pomôcka na trhu. Systém PFD máš pripevnený okolo pásu a poruh ide aj pod medzi nohami pre vyššiu bezpečnosť. Keď bójka vystrelí, jednoducho si ju prevlečieš cez krk a čakáš na pomoc.

blog-zachranny-system-restube (14)