15 medailí pre Neonmars! Spoznaj náš tím z Majstrovstiev Slovenska!

12. a 13. augusta Sa uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v paddleboardingu na bratislavskom Zemníku. Druhý ročník organizovaný Slovenskou kanistikou opäť ovládol tím Neonmars, a tak ako minulý rok, aj tento získal najviac medaili zo 16 zúčastnených tímov!

Spoznaj náš tím!

Kuso obhajoval medaily zo šprintu a technical race. V šprinte tentokrát nedokázal chytiť správne tempo a skončil na 4. mieste. Technical race, jeho obľúbenú disciplínu, zvládol najlepšie a po tvrdých súbojoch skončil s bronzovou medailou na krku. Tento rok nastúpil aj na disciplínu long-distance a 2 kolá sa držal na výbornom 2. mieste. Avšak v poslednom kole mu “došlo” a ne pódium nedosiahol.

MS-Kuso

Laura obhajovala zlato v šprinte a technical race z minulého roka. V pláne bolo využiť skúsenosti z majstrovstiev sveta. Avšak zranené rameno bolo napokon proti. V šprinte po 100 metroch držala pekné druhé miesto, ale akoby jej niekto pichol nožík do ramena, a tak musela zvolniť. Nakoniec z toho bolo 3. miesto a šetrenie otejpovaného ramena v 3. rozjazde šprintu a taktiež musela vynechať technical race.

MS-Laura_1

Luboš obhajoval medaily zo šprintu a technical racu vo veteránskej kategoríi 50 plus. So svojim vekom bol najstarší účastník a pasoval by aj do kategoríe 65 plus. Bojoval zo všetkých síl v šprinte a technickom preteku, kde vzpádloval zhodne 5. miesto.

MS-Lubos

Didi zajazdila parádny víkend. V piatok sa na spoločnom tréningu postavila prvý krát na pevný paddleboard, keďže dovtedy súťažila na nafukovacom a nejaké medaily na Domaši už vyhrala. Premiéra na Majstrvostvách Slovenska dopadla výborne. 

Vicemajsterka Slovenska v Šprinte

Vicemajsterka Slovenska v Technickom preteku

Majstrerka Slovenska v Long-distance

MNS-Didi

Natália predstavovala mladú krv v tíme Neonmars. V juniorskej kategórií dievčat do 15 rokov dominovala a domov berie 3 zlaté medaile ! A cenné skúsenosti z veľkého paddleboardového preteku.

Majsterka Slovenska v šprinte

Majsterka Slovenska v Technickom závode

Majsterka Slovenska v Long-distance

Ms-Natalia

Tomáš má pod palcom nie len internetový obchod Neonmars.hu, ale aj svoj 14 stopový pretekársky nafukovací paddleboard od značky Naish. Predvázdal počas celého preteku výborné výkony. V šprinte vyhral 2 z troch rozjázd a dominoval aj v technickom preteku. Po víkende si berie domov 3 medaile a tituly:

Majster Slovenska v iSUP v technical race

Vicemajster Slovenska iSUP v šprinte na 200 metrov

Vicemajster Slovenska iSUP na long-distance

MS-tomas

Lucka nastúpila do bojov o medailu v nedeľu na trati vytrvalostného preteku a hneď to cinglo na striebro a titul vicemajsterka Slovenska v kategórií iSUP na long-distance.

70

Eva je veteránka na nafukovacom paddleboarde, ktorá si nenechá újsť žiadne preteky. Tentokrát vypádlovala 3. miesto v kategórií iSUP na long distance a 3. v technickom preteku.

MS-EVA

Ďakujeme za super organizáciu

Veľká vďaka patrí hlavnému riaditeľovi preteku Filipovi Petrlovi ako aj všetkým, ktorí sa o nás celý víkend bombovo starali. Ďakujeme rozhodcom, štartétom, ľuďom na registrácií, jednoducho opäť úžasné preteky! 

 

Zdroj fotografií: Peter Praženka a Slovenská kanoistika - Sprint Team