Top 5 SUProstí

Aj tento rok sme pre teba boli čekovať najnovšie vychytávky zo sveta paddleboardingu na PaddleExpo v Nemecku. Že sa bolo na čo pozerať je pravidlom. My sme však pre teba vybrali top 5 záležitostí, ktoré vynikli a určite stoja za tvoju pozornosť.

IMG_1568

1. Jedna doska, sedem športov
 
Si všestranný SUPista? Teraz môžeš vyskúšať nie len klasický paddleboard, ale ho využiť aj ako SUP surf, foil board, windsurf, windfoil, wingsurf či wingfoil. Mať na každé využitie inú dosku nie je ani veľmi praktické ani dostupné. Ak si aj ty dušou surfer, ktorý si okrem klasickej pádlovačky rád zajazdí na vlnách alebo preteká s vetrom, predstavujeme ti vymakanú novinku od JP. Stačí ti jedna doska, ktorú využiješ až na sedem spôsobov.

IMG_1458
 
2. Pes na paddleboarde so svojím brlohom
 
Aj ty sa rozhoduješ či dnes pôjdeš pádlovať, ale nechceš nechať svojho štvornohého kamoša doma? Zober ho so sebou na novinku od značky Yoloboards. Štýlový SUP s dreveným dizajnom, ktorý má dosť miesta pre oboch. V prednej časti dosky sa nachádza EVA pad, ktorý je určený práve pre tvojho domáceho miláčika.

IMG_1530
 
3. Krídla sú in aj na paddleboard
 
Vyskúšaj si aké je to lietať s krídlom Surferwing od windsurfovej legendy Naish. Toto praktické, ľahké krídlo jednoducho poskladáš do malého balenia a prihodíš rovno k doske. Držiak na pádlo zaručí, že môžeš mať svoje pádlo stále so sebou a keď prestane fúkať, krídlo jednoducho vyfúkneš a môžeš pohodlne dopádlovať k brehu. Jedinečnosť tejto vychytávky určite oceníš. Navyše má rovnaký ventil ako SUP, takže ti úplne postačí jedna pumpa.

IMG_1355
 
4. Štýlovejší ako F2 už byť nemôžeš
 
Ponuka značky F2 tento rok na PaddleExpo dorazila vo veľkom štýle. Z celého stánku priam srší kalifornský vibe. Jeho hlavným neprehliadnuteľným znakom je namachrovaný VolksWagen Van.

IMG_1596
 
5. Ľadvinky sú opäť v móde  
 
Keď nevieš kam dať počas pádlovania kľúče od auta, telefón alebo tvoj obľúbený snack určite očekuj túto ľadvinku. V štýlových farebných prevedeniach, úplne vodeodolná, prakticky tenká a dokonale priestranná.

Tak čo, namotali sme ťa? Ešte ani zďaleka nekončíme! Ak nechceš zmeškať ďalšie novinky a inšpirácie určite nezabudni sledovať náš facebook, instagram a najnovšie články na blogu, kde už pre teba chystáme to najlepšie z najlepšieho!