Aj my sme boli na Trnavskom pikniku!

Záver leta ako sa patrí. V nedeľu prvého septembra sme aj my boli zakončiť letné prázdniny vo veľkom štýle na kúpalisku Kamenáč pri Trnave. Ak si bol, tak vieš, že nálada bola parádna, SUPy nonstop na vode a slnko neustále vysoko nad hlavami. Ak si nebol, tak čítaj ďalej, nasávaj atmosféru, čekuj fotky a o rok si na tento termín nič neplánuj.

Piknikaugust2019098

Trnavský piknik je podujatie, kde sa jednoznačne oplatí byť. Obrovský areál kúpaliska obklopeného prírodnou scenériou, ktorá ťa nenechá chladným, množstvo streetfoodových stánkov s neodolateľným jedlom, kávička, vínečko a super atmosféra je niečo, kde sme opäť nemohli chýbať ani my.

Piknikaugust2019043

Na svoje si prišiel každý. Keďže sme vybavili celodenné dokonalé počasie a naše naložené SUPy Kiboko, je jasné že zábava bola zaručená. Paddleboard si mohol vyskúšať úplne každý a úplne zadarmo. Od tých najmenších až po tých najstarších, skúsení superi, či úplní nováčikovia, všetci brali dosky a pádla aby si vychutnali deň plný zábavy na vode.

Piknikaugust2019102

Po celodennom tréningu sa patrilo zmerať si sily v, pre väčšinu zúčastnených, ich prvých pretekoch. Tri silné kategórie a množstvo nažhavených pretekárov, ktorí štartovali svoje SUPy s vidinou doraziť čo najrýchlejšie do cieľa, ale hlavne sa maximálne zabaviť.

Piknikaugust2019085

 

Prázdniny sú síce už za nami, ale leto sa pre nás ešte neskončilo, tak sleduj naše ďalšie eventy. Vidíme sa na supe!

 

Piknikaugust2019083