10 najlepších vianočných darčekov pre SUPera

Vianoce klopú na dvere a ty stále nevieš čo kúpiť frajerovi, synovi či manželovi pod stromček? Máme dobré správy. V prípade, že je nadšený SUPer, čekni naše tipy v tomto blogu a máš po problémoch. A ak nie je, najvyšší čas ho z neho tým správnym darčekom spraviť. Samozrejme, všetkým našim tipom sa poteší pod stromčekom aj nežnejšie pohlavie ;)

puzdro_na_mobil

10. Obal na mobil

Alebo kľúče, frajerkinu fotku, či talizman pre šťastie. Jednoducho akúkoľvek drobnosť, ktorú potrebuješ mať na SUPe pri sebe a nerád by si ju vo vode utopil. Vodotesné puzdro na mobil je výborná voľba. Dotykovú obrazovku telefónu vieš pohodlne ovládať aj cez priehľadný obal a vďaka šnúrke na krk ho môžeš mať stále pri sebe aj keď nemáš žiadne vrecká.

nepremokavy_val

9. Nepremokavý vak

Pokiaľ ideš na dlhšiu výpravu alebo jednoducho stále pri sebe potrebuješ mať niekoľko dôležitých drobností, nepremokavý vak sa ti určite zíde. Na výber máš z rôznych veľkostí, do ktorých sa ti zmestí či už jedlo a pitie alebo teplejšie oblečenie. Vak sa dá pohodlne pripevniť na väčšinu paddleboardov, ktoré majú na palube upevňovacie gumičky a tvoje veci ostanú počas celej pádlovačky zaručene v suchu a bezpečí.

Z rôznych veľkostí a farieb vakov a puzdier, presne podľa tvojich potrieb môžeš vyberať priamo v našom e-shope. 

lycra

8. Lykrové tričko

Špeciálne lykrové tričko, vyrobené aby ťa ochránilo pred silným slnkom, keď na vode tráviš celý deň. V horúcich dňoch príjemne schladí, ak nie je zrovna počasie na plavky zabezpečí jednu vrstvu navyše.

Dámske alebo pánske lykrové tričká, neoprény, topánky, ale aj iné praktické oblečenie na paddleboard do rôzneho počasia nájdeš u nás v e-shope.

5mm-neil-pryde-mission-hc-rt-boots_850x850

7. Neoprénové topánky

Alebo rukavice, kuklu, či čelenku. Tieto neoprénové doplnky oceníš najmä pri zimnej pádlovačke, keď už teploty nie sú najvyššie.  Neoprénové topánky sa ti zídu, ale aj v lete a dobre ti poslúžia keď sa vyberieš pádlovať do lokalít s ostrými skalami alebo kameňmi. Vyberať môžeš z rôznych tvarov a hrúbok, podľa toho, v akých podmienkach paddleboarduješ. 

Longboard-Landyachtz-Dinghy-Summit-zo-spodu

6. Longboard

Keď je pre teba paddleboarding nie len jednorazovou dovolenkovou zábavkou, ale životným štýlom, longboard ti jednoducho nemôže chýbať. Tento štýlový a praktický dopravný prostriedok ti poslúži napríklad aj na to aby si sa mal ako dostať na tie najkrajšie miesta na pádlovanie.

Pozri si našu ponuku štýlových a kvalitných longboardov

neopren

5. Neoprén

Ak neprestávaš pádlovať ani s odchodom teplých letných mesiacov, neoprén určite potrebuješ. Do chladnejšieho počasia a studenej vody je to nevyhnutnosť. Spoľahlivo ochráni pred chladom a vlhkosťou. Hrúbku a dĺžku vyberaj podľa podmienok, v ktorých SUPuješ. Paddleboardovať sa dá naozaj celoročne.

58c7af29-e2c7-4383-b0a6-6effe27a1eb7wings 3

4. Balance board

Plnohodnotný tréning môžeš mať aj mimo vodnej hladiny. Balance board ti zaručí perfektný tréning na súši, keď vonku nie sú podmienky zrovna najpriaznivejšie. A navyše je to ohromná zábava. Či už si vyznávačom adrenalínových športov alebo pokojným jogínom, na balančnej doske natrénuješ stabilitu a koordináciu, ktorú pri svojom obľúbenom športe potrebuješ.

Vyber si z ponuky rôznych tvarov a dizajnov balančných dosiek značky EPIC.

IMG_9015

3. Nafukovacie krídlo

S krídlom ti ani silný vietor neprekazí SUPovačku. Nafukovacie krídlo je novinka, s ktorou využiješ potenciál svojej dosky naplno a navyše sa perfektne zabavíš. Ak chceš vyskúšať niečo nové, krídlo ťa určite nesklame. Praktický doplnok k akejkoľvek doske, či už je to paddleboard, skateboard alebo snowboard. Vyskúšaj aké to je byť poháňaný vetrom. Veľkou výhodou nafukovacieho krídla je práve jeho všestrannosť, kompaktnosť a jednoduché používanie. Ovládať krídlo zvládne naozaj aj úplný začiatočník. 

Viac o nafukovacích krídlach sa dozvieš v našom článku Prichádzajú krídla! Zoznám sa so SUP wing / Foil wing / Crosswing.

Karbonové-pádlo-1-768x768 

2. Karbónové pádlo

Keď to s paddleboardingom myslíš vážne, pádlo netreba podceňovať. Práve to ti zabezpečí pohodlné pádlovanie, umožňuje ti ovládať tvoj SUP a pri dlhších výletoch vie šetriť tvoj chrbát.  Karbónové pádlo je ľahké a odolné s vynikajúcim výkonom. Toto pádlo, ktoré obstojí aj v náročných podmienkach, tvoju jazdu jednoducho posunie na vyšší level.

Zo širokého výberu kvalitných značkových pádiel na SUP vyberaj v našom e-shope.

35696528_934113066762371_6099864625686249472_n

1. Paddleboard

Čo môže byť lepším darčekom pre SUPera telom i dušou ako nový paddleboard? Rozmanitosť a všestrannosť tejto športovej pomôcky zabezpečí, že ju dokáže využiť každý. Vyznávač adrenalínových športov, ktorý chce jazdiť divokú vodu alebo surfovať na vlnách, rodinka s deťmi, ktorá si chce užiť trochu zábavy na chate pri jazere, mladý pár na svojej prvej dovolenke v Chorvátsku alebo zanietená fitnesska, ktorej sa páči predstava rannej jógy na jazere pri východe slnka. Nafukovací paddleboard je skladný, praktický a každý si vyberie ten svoj. Benefitom SUPovania je zlepšenie fyzickej kondície, rovnováhy a koordinácie. Pri tomto športe si vieš poriadne zamakať, ale aj si dokonale oddýchnuť v prírode na čerstvom vzduchu.

Prečo je paddleboard tou správnou voľbou sa dočítaš aj v našom článku Vezmi SUP na plecia - výhody a nevýhody nafukovacieho paddleboardu. 

Najširší výber paddleboardov nájdeš u nás v e-shope alebo sa zastav v našom showroome, kde ti radi s výberom pomôžeme. Pre ďalšiu inšpiráciu nás nezabudni sledovať na facebooku a instagrame