Wingfoilovú sezónu štartujeme na Guláške

Ako to už v máji býva väčšina vodných fanatikov odkladá lyže a pripravuje sa na novú sezónu. Inak to nie je ani medzi nami - wingfoilistami. Jazero známe ako Guláška pri Senci sa už tretím rokom stalo mekkou nového športu wingfoilingu.

6

Wingfoilová otváračka 2022 si pre nás pripravila skutočne ideálne podmienky. Teplota vzduchu na plavky! Kúpanie v Guláške na plavky ! Foilovanie, keď utekáš do vody na poryv a nechce sa ti obliekať - tiež na plavky !

3

Vietor nebol extra silný, ale toto je našlapaná vlastnosť wingfoilingu. Nepotrebuješ uragán aby si si užil páradny deň pri vode. A tak okrem jazdenia prebiehali na vode aj kurzy wingsurfingu a wingfoilingu.

2

Pre menej odvážnych stačilo zobrať do ruky pádlo a previesť sa na paddleboarde. Tu treba povedať, že nové modely foilboardov a paddleboardov od JP Australia sú opäť raz skvelé. Či dizajnom, alebo jazdnými vlastnosťami.


4

K overenej foilovej zostave ako je lokál Rosi, Peťo, Foxo, Čimo či Kuso (ktorý strávil v zime 4 mesiace na kanárskych ostrovoch) pribúdajú rýchlym tempom ďalší a ďalší nováčikovia. Ak pokukuješ po wingfoilingu aj ty nechaj sa inšpirovať pár fotkami z prvej akcie sezóny.

5

Nenechaj si ujsť ďalšie SUPer akcie, o ktorých ťa pravidelne informujeme na našom facebooku a instagrame. Svoje fotky označuj #neonmars a zdieľaj s nami svoje SUPer zážitky.