Picture Clothing

NeonMars uvádza Picture clothing

 

Prichádza zima, sezóna prašanu a svahy plné "menšestru". NEONMARS je pripravený - prináša značky pre pravých zimných rebelov.

Ako prvú predstavujeme Picture Organic Clothing - pochádza z Francúzska, kde sa 3 kamoši - fanatici rozhodli vytvoriť špičkové #eco #recycled oblečenie na zimné športy.

Freeridové bundy, gate, helmy a rukavice sú vyrobené z materiálov, ktoré poskytujú maximálnu funkčnosť, pohodlie a ochranu. Výroba z ekologických a zrecyklovaných materiálov sa drží hesla: "Príroda nám dáva zážitky a my si ju preto nezničíme".

Picture3delikventes

 

Trendom je byť #eko 

 
Pod heslom "We make it as green as possible" Picture produkuje svoje produkty s čo najmenším zásahom do životného prostredia
Značka Picture chráni našu Zem používaním polyesterom, ktorý získava recykláciou PET fliaš:
 
1) Plastové PET fľaše sa zo zberu triedia podľa typu a farby
 
etape_1_bouteille_plastique
2) Flaše sú zbavené svojich etikiet a uzáverov. Potom sa umyjú, rozdrvia a nasekajú na vločky.
 
etape_2_copeaux-1
 
3) Vločky podliehajú druhému roztavovaniu a sú spracované do dôsledne tvarovaných plastových peliet.
 
etape_3_granules
 
4) Plastové pelety sa roztavia a pretláčajú, aby sa vytvorili vlákna. Vlákno je zvlnené, rezané, ťahané a natiahnuté, potom balené do priadze.
etape_4_fil-1
 
5) Balené vlákno je spracované na textílie a môže sa začať vytvárať napríklad bunda Track 20/15 od Picture !
etape_5_tissu
 
 Picture clothing recykluje aj klasické textílie -  všíva ich ako podšívky na izoláciu. :) #superEco

 

 

TRENDOM JE NOVÁ FAREBNOSŤ.

Picture clothing design používa zemité, prírodné farby, ktoré budú trendom nadchádzajúcich sezón. Odtiene v novej rade oblečenia na zimu roku 2019 teraz obsahujú chladné blues a teplé červené farby.
 
takashima.jpgseen.jpgokahido.jpg

 

Šeftrenér kuso odporúča - #Neonmarstip 

Pánska bunda Naikoon dokáže všetko. Je vybavená pohodlnou vonkajšou membránou Dryplay 20K/20K, ktorá udrží teplo a zároveň je priedušná. Unikátny systém Thermal Dry odvádza pot z miesta, kde to najviac potrebujete a výplň Coremax zabezpečí pocit tepla. Plne lepené švy a vodotesné zipsy odolávajú vlhkosti. Pre zvýšenú ochranu a pohodlie sú kapucňa, manžety na rukávoch a snežný pás, ktorý sa pripevňuje k nohaviciam, individuálne nastaviteľné.

 
naikoon.jpg
naikoon
 
Neonmars okrem bundy Naikoon prináša kompletnú radu zimného oblečenia na zjazdovky, ako aj do apres-ski. Odporúčame všetkým lyžiarom, snowboardistom, freeridistom a štýlovým freestylistom.
Všetko nájdeš na eshope neonmars.sk/Picture