5 tipov Šéftrénera pre SUP začiatočníkov

Ste začiatočník a špekulujete čo a ako? Práve pre vás sme tu na planéte NeonMars a poradíme vám so všetkým, čo potrebujete vedieť, aby ste spolu s nami na vlastnej doske mohli objavovať #tajnespoty.

1. ZISTI SI MAXIMUM INFORMÁCIÍ na NEONMARS TEST TOUR. Tá je ideálnou príležitosťou otestovať si všetky tipy SUPov. Sleduj náš web a Facebook v priebehu najbližších dní vypíšeme termíny NeonMars Test Tour na rok 2019. Ak chceš SUP hned teraz zavolaj, napíš na online chat alebo nás navštív priamo v NeonMars Sadrovic Signature Shope v Bratislave na Hraničnej 16.

2. VESTA je veľmi dôležitou a povinnou výbavou každého SUPéra. Treba mať vestu, ktorá je pevne zatiahnutá, aby nespadla a udržala vás nad hladinou pri páde zo SUPu. Nikde neviete aké prúdy spodnej vody sú práve pod vami. 

3. PÁDLO je pre začiatočníka ideálne rozkladacie, ktoré sa dá jednoducho nastaviť. Zároveň je praktické a ľahko ho zbalíte spolu so SUPom do batohu.

4. SUP (STAND UP PADDLEBOARD) pre začiatočníkov musí mať oválny tvar, výtlak pre jednu osobu aspoň 180 litrov, šírku okolo 80cm a hrúbka dosky 12,5 - 15cm.

5. NA VODU S NEONMARS. Voda je zradný živel. Ak ste začiatočník, zúčastnite sa jedného z našich kurzov. Naučíme vás všetky základy pádlovania a ovládania dosky, aby ste si jazdu na SUPe maximálne užili a objavovali #tajnespoty spolu s nami, či kedykoľvek sa vám zacnie. 

Tak hybaj na bod 1, tešíme sa že ťa spoznáme a privítame na planéte NeonMars!

Kukaj video - veď raz vidieť je ako 100x počuť :)