Neonmars učí celú rodinu!

Zapoj sa aj ty do unikátneho projektu a získaj ceny v hodnote 500 Euro.

Hravé príklady z reálneho života. Ideálny vek od 3 do 99 rokov. Môžeš riešiť sám alebo celá rodina. Zober rozum, farbičky, či google:) Nauč sa s nami geografiu, matiku, slovenčinu, históriu, anglinu, výtvarnú, logiku, hudobnú a samozrejme nechýba ani telesná. 

neonmars-vzdelavanie

Každý týždeň jedna téma zo života Neonmars:

6.4. Freeride Stiahni tu

13.4. Paddleboard Stiahni tu

20.4 Windsurf Stiahni tu

27.4 Skate & Balance board Stiahni tu

IMG_0354

Týždenná cena

Losujeme jedného víťaza týždňového kola, ktorý získa cenu týždňa. Cena týždňa je vždy tématická: štýlový nákrčník picture, vodotesný batoh Kiboko, štýlové tričko Neonmars a šiltovka Neonmars signature.

neonmars-uci-na plazi

Hlavná cena

Zo všetkých riešení vylosujeme jedného, ktorý získa zapožičanie paddleboardu na celý mesiac. Paddleboard je možné zapožičat od vylosovania do 15.6.2020

Piknikaugust2019097

Špeciálna cena #seftrenera #sadrovica

Sám #seftrener #sadrovic vyberie jednu najkrajšie spracovanú úlohu. Riešiteľ, či celá rodinka vyhrá namakaný kurz paddleboardingu #somSUPer priamo so #seftrenerom #sadrovicom. Zúčastniť sa ho môže celá rodina (max 5 ľudí).

seftrener

Každý pondelok zverejníme 1 tému. Pracovný hárok nájdeš práve v tomto, článku a môžeš si ho stiahnuť a začať riešiť. Máš 7 dní od pondelka do nedele, aby si vyriešil úlohy. Potom nám fotku tvojho riešenia zaves na facebook Neonmars - do komentu pod článok, ktorý oznamuje aktuálne kolo súťaže Neonmars učí celú rodinu!

Podmienky súťaže nájdeš na našom facebookovom profile v sekcii poznámky.