Neonmars karanténa. Zodpovedne, ale život nekončí

Počúval si KrčméryhoVitamín D treba, hýbať sa treba, aj slniečko treba. Správaj sa zodpovedne, mysli na ostatných, ale pozor život nekončí. Z preventívnych dôvodov zatvárame showroom do odvolania. 

Avšak pozor, e-shop funguje bez obmedzenia a práve naopak. Ako kompenzáciu spúšťame Neonnmars Karanténu - akčný výpredaj vecí, ktoré ti pomôžu zlepšiť imunitu, hýbať sa a žiť aj v ťažkých časoch.

Ak potrebuješ poradiť, neboj sa nám ozvať pondelok až piatok 10:00 - 18:00

  • Chat
  • Mobil: +421 911 446 046 

balancna doska epic

Vymeň fitko za balančnú dosku 

Stále si mysliš, že s tebou do fitka nechodí nikto, kto bol v Taliansku? Sleduješ, či niekto nezakašle a činky chytáš v latexových rukaviciach? Nestresuj sa a zacvič si pohodlne doma, alebo zober balance board von na čerstvý vzduch. Nájdi zelenú trávu zaliatu slnkom a vybalancuj tvoju každodennú zostavu. Pretiahneš telo, nájdeš pokoj a nachytaš vitamín D (toho Krčmériho si si už pustil?).

Balančné dosky kúpiš TU.

paddleboard kiboko

Odpádluj

Tip na život nie len pre elitu národa. Paddleboarding je pre každého. Príroda, rovná vodná hladina a slniečko. Poď na čerstvý vzduch, ktorý tak každý z nás potrebuje. Hýb sa a pridaj do tela poriadnú dávku vitamínu D. Stand Up Paddleboarding (SUP) je šport, ktorý je ľahší ako napríklad bicyklovanie. Ak vieš stáť a držat pádlo, dokážeš aj pádlovať. Využi zľavy, ak sa v lete náhodu nebude cestovať, domáce jazerá, rybníky, či rieky budú najlepšie miesto na dovolenku pri vode.

Výhodné sety paddleboardov nájdeš TU.

longboard landyachtz

Surfuj ulicami

Preplnený pumptrack v Petržalke nie, ale do práce na longboarde je 100x lepšie ako v preplnenej MHD. Potrebuješ sa prevetrat? Surfuj ulicami, na dvore alebo choď na hrádzu.

Vyber si svoj longboard TU.

skialp turistika

Nohy sú najlepší skipass

Lyžiarske strediská v Európe sa zatvárajú. Nemusíš riskovať a tlačiť sa v rade na vlek, alebo kabínke. Zober skialpy a vyšlap si do prírody. Hore aj dole na lyžiach. Výhľady za odmenu. Termoska s čajom namiesto horskej chaty. Príroda ti dá oddych, pohyb a prečistí dušu. 30 minút na slnku je určite lepšie strávený čas ako 30 minút preklikávať topky, smečko, či aktuality a hltať nové covid-19 správy. Nohy sú ten najlepší skipass.

Veľký výber skialpobých lyží TU.

freeride lyzovanie

#tajne spoty bez ludi = Freeride žije

Hory volajú a ty musíš ísť? S ľudmi sa netlačíš, berieš vlek alebo sedačku, kde sedíš sám? Potom si chvíľu pošlapeš a pred tebou prázne tajné spoty. Žiadna tlačenica, len ty a hory. Nasadíš oblúky a cítiš vietor a rýchlosť vo vlasoch. (ak si na Chopku vietor vo vlasoch cítiš skôr ako začneš rezať oblúky, poznámka #seftrenera)

Freerideové lyže nájdeš TU

Lavínovú výbavu vyberaj TU.

Tak neprestávaj žiť, hýb sa a športuj tak, aby si neohrozoval seba ani ostatných. Nezabudni nás sledovať na facebooku a instagrame, kde sa vždy dozvieš zaujímavé tipy a nové informácie.