Požičaj si paddleboardy za SUPer ceny už od 10€ na deň

Vyskúšaj Neonmars požičovňu a vezmi si nafukovací paddleboard a ďalšie príslušenstvo na tvoju letnú dovolenku!

neonmars-pozicovna-pozicaj-si-paddleboard-za-super-ceny

Okrem nášho eshopu sme tento rok spustili Neonmars požičovňu, v ktorej nájdeš širokú ponuku sortimentu za výhodné ceny už od 10€ na deň.

Prečo je lepšie požičať si paddleboard u nás? 

  1. Nové, značkové paddleboardy - v požičovni nájdeš rovnakú širokú ponuku značiek paddleboardov, pádiel a ďalšieho príslušenstva ako na našom e-shope. Dosky od paddleboardových legiend ako JP Australia, Aquamarina alebo Kiboko čakajú na teba. Výbava, ktorú dostanete v našej požičovni je rovnaká ako tá na ktorej jazdíme my. 80% výbavy sú nové modely.  
  2. Všetko čo potrebuješ na poriadnu SUPovačku - každý z paddleboardov ti požičiame spolu s cestovným vakom, pádlom, pumpou a plutvičkami. Stačí dať vak do auta a vyraziť k najbližšej vode. 
  3. SUP máš k dispozícii non-stop - je len na tebe, ak sa rozhodneš si vychutnať si západ slnka alebo nočnú pádlovačku. Nemusíš sa spoliehať na otváracie hodiny lokálnych požičovní, paddleboard požičaný z Neonmars požičovne budeš mať k dispozícii 24/7.
  4. Žiadna lokálna prirážka - ponúkame ti bezkonkurenčné ceny, ktoré v žiadnom letovisku nenájdeš. U nás si vieš požičať dosku už od 10€ na deň - čo je menej ako hodinová sadzba za požičanie v lokálnych požičovniach. A okrem toho vratná záloha je v Neonmars polovičná oproti konkurencii. A čím dlhšie máš produkt požičaný, tým ťa vyjde lacnejšie každý deň.
  5. A to najlepšie nakoniec: POSIELAME PO CELOM SLOVENSKU! Požičaný SUP ti kuriér doručí rovno domov (alebo kam si to budeš želať). Alebo poskytujeme osobný odber v Bratislave v našej kamennej predajni, kde ti pomôžeme vybrať paddleboard na mieru. 

Bonus: ak sa rozhodneš si výstroj zakúpiť, tak ti vrátime až 3 dni z požičovného.

Čo všetko nájdeš v našej požičovni? 

Univerzálny allround paddleboard

Touto doskou nemáš čo pokaziť - má skvelú stabilitu a je vhodná na akýkoľvek typ vody - či už sa chystáš na rieku, more alebo jazero. Ponuku nájdeš - TU

Neonmars-pozicovna-paddleboard-pre-zaciatocnikov

Rodinný paddleboard

Rozmerovo priestrannejší nafukovací paddleboard je určený pre dvoch dospelých, či dospelého a viac detí. Kopa zábavy na vode zaručená! Ponuku nájdeš - TU.

Neonmars-pozicovna-rodinny.paddleboard-neonmars

Paddleboard na preteky

Celé leto poctivo trénuješ na svojom allround paddleboarde, ale na najbližších pretekoch chceš byť rýchly ako blesk? Výhodu dlhého sklzu po vodnej hladine si vychutnajú hlavne skúsení SUPeri. Na požiadanie vieme zapožičat výkonné a ľahké kompozitové pádlo. Ponuku nájdeš - TU

neonmars-pozicovna-paddleboard-na-preteky

A čo pribaliť na cesty okrem paddleboardu, pádla, cestovného vaku a pumpy? Určite nezabudni na bezpečnosť - hlavne, ak sa chystáš na tečúcu vodu; a požičaj si plávaciu vestu a leash (aby ti SUP neodplavilo). Máme aj detské záchranné vesty. A ak sa chystáš na roadtrip, tak si pribaľ aj elektrickú pumpu - ušetríš energiu a namiesto pumpovania budeš vládať viac pádlovať. Tvoje ruky ti poďakujú.

Kompletnú ponuku Neonmars požičovne nájdeš TU

Sleduj Neonmars Facebook fan page a Instagram a neunikne ti žiadne podujatie a SUPer akcia.