Domaša ožila paddleboardingom!

Libresso a Neonmars rozdúchali paddleboardový život na Domaši. Nultý ročník veľkej ceny domaše s 50 pretekármi a plnou zátokou paddleboardistov. Vyčekuj fotoreportáž a budúci rok sa opäť vidíme na východnom Slovensku! 

_MG_3354 copy

Pádluj, Pádluj, Vykrúcaj

Technického závodu, ktorý spája plážový štart, šprint medzi bójami, šikovné obraty a v neposlednom rade kondíciu, sa zúčastnilo 30 mužov, 12 odvážnych báb a 8 nebojácnych juniorov. Za túto účast musíme poďakovať Lenke z Libresso a jej tímu. Zábavu a kopec zážitkov zabezpečil Kuso Sadrovic (prezident Slovenskej paddleboardovej federácie). Trať ktorú postavil by zniesla v pohode parametre Slovenského poháru. Plážový štart na piesku, prvý dlhý šprint a potom kopa ostrých zákrut a po záverečnom šprinte, prebeh po pláži. "Dve kolá a pôjdeme 2 štarty s prestávkou" znejú slová počas riders meetingu. Pokazíš prvý šťart, v druhom si to môžeš opraviť. Platí to pre ženy aj deti. "Ufff" znelo od jazdcov. Pre mnohých to bol prvý kontakt s pretekárskym paddleboardingom. Ale aj tak nebojácne zobrali paddleboardy a pádla do ruky a húfne sa postavili na štartovú čiaru. 

IMG_0594_1

Paddleboardová pohoda na Domaši

Testovačka úplne zadarmo nie je každý deň. A tak paddleboardy a karbónové pádla, od značiek Kiboko a JP Australia, boli na vode snáď stále. Len o kúsok vyššie si užívali diváci čapované prosecco od Libresso :) pohodlné tulivaky, či chilling hudbu. Proste maximálna pohoda na Domaši. Prostredie, ktoré ťa na prvý krát osloví. Komu už sa dlho sedí, tomu chalani z IRON GYMu nachystali poriadnu crossfiťácku rozcvičku na piesku aj na paddleboarde.

_MG_3690 copy

Žiješ vodnými športami? Nočné premietanie a žúr je práve pre teba

Keď pláž dodá Garden Hotel Domaša, tak už nič nechýba. Pocúvaš sety od DJ Pilier a DJ Spangl, piješ posecco. Stále piješ prosecco, ale zrazu sedíš a čekuješ. Slovenská open-air premiéra filmu o kiteboardingovej legende Aaronovi Hadlowovi pod názvom Twenty. 

Za super akciou sú títo: Obec Kvakovce, Garden Hotel Domaša, NEONMARS, Športový a reklamný servis A4, Citroën Prešov, pivovar Šariš, IRON GYM, Libresso Books & Coffee

_MG_3574 copy

A ako sa páčilo pretekárom ?

Zuzka: "Veľká cena Domaše bol SUPer strávený deň. Veľmi ma potešilo, že sa preteky konali na Domaši... Celá akcia poskytla veľa zábavy a športu nie len skúseným pretekárom, ale aj začiatočníkom, ktorí si tento netradičný šport mohli vyskúšať a zároveň sa hneď aj zapojiť do sútaže. Boli to preteky, na ktorých sa namakáš, ale v pohode s úsmevom zvládneš ????"

Mike: "Nebol som na Domaši 10 rokov. Trošku chýba voda, ale inak je to tu mega lepšie. Teší ma účasť domácich na požičaných, či vlastných doskách. Bolo tu mnoho ľudí. Verím, že sa tu zídeme aj o rok a obhájim prvé miesto :)"

IMG_0599

Kde sa vidíme najbližšie?