Neonmars choice – Výber toho najlepšieho z PaddleExpo

Máme najširší výber a TOP SUPerské značky. Paddleboarding nás baví, žijeme ním a preto dostanete u nás poradenstvo a servis aký inde nezažijete. Každý rok rastieme a zlepšujeme sa, a preto vám prinášame do nášho shopu týchto 5 nových brandov. Či si náročný fajnšmeker, štýlový surfer, potrpíš si na bezpečnosti alebo hľadáš paddleboard na dovolenku určite si vyberieš.

IMG_1305 

1. AZTRON – bezpečnosť na 1. mieste
 
Aztron ťa upúta na prvý pohľad. Značka surferského typu, ktorá redefinuje štandard bezpečnosti v paddleboardingu. Štýlovými dizajnami dosiek a pádiel, ktoré budú zaručene pútať pozornosť na každej pádlovačke, však tento brand ani zďaleka nekončí. Okrem sexy výzoru ponúka aj nadštandardný výkon a bezpečnosť, ktorú ocení každý SUPer. Dvojkomorový systém ich nafukovačky zaraďuje medzi tie najbezpečnejšie dosky, vďaka dvom separátnym vzduchovým komorám v pomere 50:50. A to všetko za cenu, ktorá nezruinuje tvoju peňaženku. Ak preferuješ hardboard, určite čekuj aj pevňáky, ktoré dostaneš za cenu nafukovacieho paddleboardu. Pre dizajnových fajnšmekrov zase vypichujeme štýlové karbónové pádla. Či už závodné Race Carbon 100 v sexy ružovom prevedení, ktoré však už na prvý pohľad nie je iba pre baby. Pádlo na paddleboard Phase Bamboo zaujme netradičným spojením karbónu a bambusového dreva. Z pútavého výberu tejto jedinečnej značky si čoskoro budeš môcť vybrať aj u nás. V roku 2020 bude Neonmars výhradný díler pre Slovensko.

double chamber


 
2. GLADIATOR – ponúka vždy niečo navyše
 
Gladiator ponúka skvelý pomer kvality a ceny. Vďaka produkcii v ich vlastnej továrni, kde vyrábajú nafukovacie paddleboardy použitím tých najkvalitnejších materiálov a konštrukcií, sa môžu pýšiť bezkonkurenčnými cenami. Dizajn týchto dosiek tiež nezaostáva. Z širokého výberu dosiek si vyberie naozaj každý. Pokiaľ potrebuješ ľahučkú, štýlovú dosku, z fresh kolekcie Lite si určite vyberieš. Ľahká stringer technológia, allround využitie a svieže farby za ceny už od 379 eur. Ak ťa láka niečo pútavejšie na pohľad, kolekcia Design ponúka originálne farebné dosky, s ktorými zaručene vynikneš. Pre všetkých decentných SUPerov je tu zas vkusná kolekcia dosiek Elite s karbónovým pádlom, ktorou nikdy nič nepokazíš.

IMG_1260 


3. WATTSUP – veľa muziky, za cenu, ktorú už nemusíš hľadať v supermarkete
 
Wattsup predstavuje ľudový brand, ktorý bude na Slovensku dostupný výhradne u nás v Neonmars. Novinkou tejto značky, ktorá určite stojí za zmienku je nafukovačka SAR 10 Combo. Už za 379 eur môžeš mať všestrannú dosku, na ktorú sa môžeš spoľahnúť. Jedinečnou ju robí nie len to, že dobre vyzerá, ale aj prídavné sedadlo, vďaka ktorému ju jednoducho a rýchlo zmeníš na kajak. Samozrejmosťou je rozkladacie pádlo, ktoré využiješ ako na SUP, tak na kajak, vysokotlaková pumpa a transportný batoh, ktoré sú tiež súčasťou balenia.

IMG_08AF47625AA0-1
 
4. NAISH – legenda nie len windsurfingu
 
Naish je značka, ktorá sa právom označuje za lídra windsurfingu, kiteboardingu a paddleboardingu. Kvalitný brand priamo zo surfového raja na Hawai, ktorý doslova žije pre boardriding.  Dokazuje to aj ich závodný tím, ktorý na Naish raceových doskách nekompromisne berie jedno víťazstvo za druhým. Medzi ich posledné úspechy patrí druhý najväčší SUP pretek v Európe v Koryntskom kanáli, či šprint na APP World Tour v japonskej Osake. Čo ti, ale jednoznačne nesmie uniknúť je ich multifunkčné krídlo Wing – surfer, s ktorým svoj SUP alebo foil board využiješ úplne novým spôsobom. O tom, že krídla teraz naozaj letia ťa presvedčíme už čoskoro v našich najbližších blogoch.

IMG_1533


 
 
5. QUICKBLADE – pádla pre najnáročnejších
 
Značka Quickblade sa špecializuje na výrobu pádiel už od roku 1989. Tieto prepracované kúsky sa postupne vyvíjali na základe rokov skúseností pretekára Jima Terrella a ich spoločným znakom je excelentný výkon. Vyskúšaj si aké to je zažiť raketový štart s exkluzívnym pádlom Trifecta. Toto štýlové karbónové pádlo sa vyznačuje rovným koncom a smerom k stredu sa rozširuje, vďaka čomu budú tvoje zábery hladké, ale nekompromisne silné. Využitie je široké. Či už ideš diaľkové preteky, surfovať alebo trénuješ na závody, toto prudko elegantné pádlo ti zaručí ten najlepší výkon a nezabudnuteľný zážitok. Počítaj však s tým, že prísny štýl nie je zadarmo. Cena tohto exkluzívneho kúska pre náročných SUPerov je 540 eur.  

Trifecta-Paddle-from-QB_1

Vybral si si už svojho obľúbenca na novú sezónu? Nezabudni sledovať aj náš instagram a facebook, aby ti neunikli ani ďalšie novinky, ktoré pre teba pripravujeme.