Bol si už na SUPer Expedícií?

Zaži s nami SUPer zážitok. Každý mesiac nová rieka, nová lokalita a nový zážitok. Vychutnaj si tie najkrajšie rieky v našom okolí z paddleboardu. Stačí, ak sa pridáš k našej SUPer partičke a pod dohľadom inštruktora z Paddleboard Team Slovakia si zapádluješ na Váhu, Dunaji, Morave, Mošonskom Dunaji, či Malom Dunaji.

IMG_7111

Pre koho sú naše SUPer Expedície určené?

SUPer Expedícia je ideálna možnosť posunúť svoj level a objaviť najtajnejšie zákutia prírody. Nepádluj stále na svojom "homespote" na jazere, kde už poznáš dokonale každý kút. Tečúca rieka nám uľahči pádlovanie. Ak chces spoznať ďalších SUPerov, tak expedícia je ideálna možnosť dat dokopy novú SUPer partiu. Bez ponáhlania, v pohode a v SUPer atmosfére.

Našu SUPer Expedíciu zvládne aj športovo zdatný začiatočník, ktorý si nechá poradiť od skúsenejších borcov. Taktiež uvítame všetkých, ktorí sa chcú zlepšiť a nechať si poradiť (napríklad ako pádlovať na jednej strane a nemusieť stále prehadzovať pádlo). Absolventi naších kurzov #somSUPer expedičné splavy zvládnu bez akýchkoľvek problémov. Malý Dunaj a Morava sú určene aj pre rodinní výlety, pre začiatočníkov, či deti na SUPe :)   

Musím mať vlastný SUP, ak chcem isť s vami?

Na naše SUPer Expedície si pravidelne chodia zapádlovať ľudia bez vlastnej výbavy. Stačí sa prihlásiť (napríklad na našom Faceeboku v sekcii udalosti) a my zabezpečíme všetko potrebné. Donesiem ti kvalitný nafukovací paddleboard podľa tvojej váhy a tvojích SUPer zručností, nastaviteľné pádlo a plávaciu vestu. Pokiaľ bude treba aj suchý vak na veci, či leash - poistný popruh.

Kedy a kde bude najbližšia SUPer Expedícia? 

NM-flyer-expedicie