Začíname! Prvý paddleboardový klub na Slovensku

Ahojte SUPeri,

s radosťou vám oznamujeme, že zakladáme prvý paddleboardový klub na Slovensku. Príjimame všetkých členov bez rozdielu. Ak dokážes stáť, ak dokážeš držať pádlo - tak dokážeš aj paddleboardovať. Prídi vyskúšať naše tréningy.

Prvý skúšobný tréning je pre každého zadarmo :) 

Túžime naplno rozvinúť šport, ktorý sme si tak obľúbili. Doplň aj ty náš tím a zúčastni sa najlepších akcií na Slovensku, ale aj v zahraničí. Samozrejme, že nás čakajú preteky, Neonmars Slovenský Pohár, ale užijeme si aj SUPer Expedicíe, či Summer Kempy plné leta a vody.

Za posledné 2 roky sme vybudovali silné zázemie v Zanzibare v Bratislave na Zlatých Pieskoch. Práve teraz nastal správny čas zúžitkovať zásobu plavákov a pádiel, bójky a priestor v Zanzibare. Pre dospelých ponúkame výborný relax, oddych po práci, možnosť zlepšiť svoju kondíciu a "vychytať" koordináciu pod dohľadom skúsených trénerov. Deti a juniorov naučíme pravidelnému tréningu, rozvoju, dosahovaniu cieľov, umeniu prehrávať, ale aj zábave na vode. Podporné športy, ku ktorým tiež pričuchnete sú: windsurfing, longboarding, wakeboarding, surfing, skialpinizmus, freeride, snowboard a lyžovanie

Letná sezóna - paddleboard, paddleboard, paddleboard 

Zimná sezóna - tréningy v telocvični zamerané na koordináciu, stabilitu, výbušnosť a kondíciu. Budeme používať balančné dosky, fitlopty, či bosu. Zážitkové výjazdy za vodou a vlnami, ale aj za snehom na lyžiach, či snowboardoch.

Tréningy každý utorok a štvrtok - už od začiatku júna

17:30 - 18:30 Deti a Juniori

18:30 - 20:00 Dorast a Dospeláci

info a prihlášky: info@neonmars.sk

Tréneri: Braňo Nedbalek a Kuso Sadrovic aka #seftrener