Neonmars SUP Testcentrum - veľká otváračka

Paddleboardová sezóna je v plnom prúde a Neonmars požičovňa paddleboardov a testcentrum nechýba v areály Zlatých pieskov ani tento rok. Otváračka bola veľkolepá. Ak si bol, už vieš, že v našom testcentre nuda nehrozí. Ak si si otváračku nechal ujsť, pozri si náš foto a video report, ktoré ťa zaručene presvedčia, že návštevu testcentra toto leto musíš zaradiť do programu.  

Okrem testovania paddleboardov počas celého dňa zadarmo si sa mohol účastniť kurzov paddleboardingu či súťaží o zaujímavé ceny. Užili sme si horúce letné slnko aj osviežujúci dážď. Paddleboardy sa teda testovali naozaj v rôznych podmienkach. 

neonmars-testcentrum-pozicovna-paddleboardov-zanzibar

Na svoje si prišiel naozaj každý. Deti sa vybláznili v bazéne či na jazere na detských paddleboardoch, dámy si vyskúšali štýlové dizajnové kúsky a zanietení športovci mohli skúsiť aký je to pocit naberať rýchlosť pri každom zábere pádlom na nadupaných pretekárskych špeciáloch. Pre náročných pádlerov boli pripravené aj špecialitky v podobe rýchlych pevňákov. Pocit kĺzať po vodnej hladine na pevnom paddleboarde je proste na nezaplatenie. 

 preteky-detsky-paddleboard

Pred tým ako vyrazíš na paddleboard padne vhod aj tréning na suchu. Svoju rovnováhu si tak mohol otestovať na balančných doskách Epic.

neonmars-testcentrum-pozicovna-paddleboardov-balance-board-eipc

Nechýbali ani kurzy paddleboardingu s našimi inštruktormi. Na kurze #somSUPer sa účastníci naučili nie len základy paddleboardingu, ale aj zaujímavé fintičky, ktorými zvyšok leta budú ohurovať svojich kamošov na jazere či baby na dovolenke v Chorvátsku. 

neonmars-testcentrum-pozicovna-paddleboardov-kurz

Testovanie paddleboardov všetkých tvarov a veľkostí pod horúcim letným slnkom dokáže každého SUPera vyčerpať. Rýchly letný dážď vybavil dokonalú obednú pauzu na dočerpanie energie. Občerstvenie v podobe špecialít z grilu a dobrého pivka či limonády spoľahlivo doplnilo všetky stratené sily. Poobedný chill a pohodičku zaistil slovenský Jack Johnson - Aďo Juráček a jeho parádne surferské songy. 

neonmars-testcentrum-pozicovna-paddleboardov-ado-juracek

Počas popoludňajšieho programu sme hľadali najšikovnejšieho paddleboardistu v súťaži Hop a pádluj! Hodnotné ceny v podobe lykrových tričiek a hlavná cena karbónové pádlo namotivovali k výkonom, na ktoré bolo radosť pozerať. Podpora nechýbala ani od obecenstva a súťažiacich pokrikom aj potleskom povzbudzoval veselý fanclub. 

neonmars-testcentrum-pozicovna-paddleboardov

Podvečer vystriedali skokanov pretekári. Sunset hobby race - pretek o najrýchlejšieho paddleboardistu akcie bol perfektným a napínavým záverom nedeľnej testovačky. Súťažilo sa v troch kategóriach. Ženy, muži aj deti si zmerali svoje sily na rýchlych športových paddleboardoch pri preteku okolo ostrova. 

neonmars-testcentrum-pozicovna-paddleboardov-preteky-

Testované paddleboardy nájdeš v našom testcentre na Zlatých pieskoch, kde si ich môžeš požičať a zapádlovať si. K dispozícii sú špičkové svetové značky ako JP Australia a Naish, štýlové a kvalitné kúsky od značiek F2 či Oxbow, ale aj obľúbené rekreačné modely paddleboardov Wattsup a Aqua Marina. Každoročne v našej požičovni nájdeš aj kvalitné paddleboardy od českého výrobcu Kiboko. Pádlo je samozrejmosťou a požičiame ti aj záchrannú vestu. Nájdeš nás v Zanzibare pri tobogánoch, kde sa na teba tešíme každý pekný slnečný deň od 11:00 do západu slnka. 

neonmars-testcentrum-pozicovna-paddleboardov-preteky-zlate-piesky

Nezabudni nás sledovať na facebooku a instagrame aby ti neunikla žiadna ďalšia parádna akcia. Svoje fotky označuj #neonmars a čoskoro sa vidíme na vode!